Logo
Naar de Kern

Disclaimer
De informatie die wordt aangeboden op de site van ‘Naar de Kern - coaching en training’ is met grote zorg samengesteld. Ze is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.
‘Naar de Kern - coaching en training’ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen, zoals schade in welke vorm dan ook, als gevolg van het gebruik, het vertrouwen op of acties ondernomen naar aanleiding van deze informatie.
‘Naar de Kern - coaching en training’ voelt zich betrokken bij de probleemstelling van de cliënt en wordt geraakt door gebeurtenissen en denkt daarover mee. Echter de verantwoordelijkheden voor de gemaakte keuzes en acties liggen steeds volledig bij de cliënt zelf. Indien de cliënt wil stoppen met medicatie, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen de cliënt en de betreffende beoefenaar van die discipline.

Aan de informatie op deze site kan op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.

De informatie op de site kan door ‘Naar de Kern - coaching en training’ worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting en mag niet worden gekopieerd, verspreid, overgeplaatst of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming.

Links naar deze website zijn welkom. Het staat u vrij om een hyperlink naar deze website te maken, mits u niet vermeldt of suggereert dat er sprake is van sponsoring of aanbeveling van uw website door ‘Naar de Kern - coaching en training’.

Disclaimer © Naar de Kern - 2007
Log in