Logo
Naar de Kern

Leven vanuit je kern
eet- en/of slaapproblemen oplossen;vermoeidheid bestrijden;ziekte voorkomen;leren omgaan met stress;burn-out voorkomen;succesvoller worden;beter willen functioneren;relaties veranderen;sport- en/of studieresultaten verbeteren;hoofdpijn;rugklachten;RSI;onzekerheid;eenzaamheid;angsten;fobieën;nervositeit;weinig zelfvertrouwen oplossen


Leven vanuit je kern betekent:
- Leven met meer passie en plezier in jouw leven
- Vitaliteit, evenwicht en een betere gezondheid
- Jouw persoonlijke talenten en krachtbronnen leren kennen en benutten
- Het leren hanteren van stress
- Afrekenen met patronen die je in de weg zitten
- Meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht
- Kunnen omgaan met lastigheid en onrust binnen je relaties
- Beter in staat zijn tot het uiten van je gevoelens
- Overwinnen van belemmeringen en weerstanden
- Grenzen kunnen aangeven en verleggen
- Een positieve en blije uitstraling
- Moed om je angsten in de ogen te kijken


Je weet eigenlijk al langer dat je het 'anders' wilt. Wat je níet meer wilt, is waarschijnlijk al enige tijd duidelijk. Lastiger is wat je wél wilt. Want dat roept vragen op, zekerheden staan onder druk, je voelt angst, twijfel... Ga niet wachten tot jouw partner, jouw baas, of wellicht de loterij je het verlossende duwtje in de goede richting geeft. Deze website geeft een indruk van de mogelijkheden en de door mij gebruikte methodiek en technieken.
Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen in jouw persoonlijke situatie? Neem dan contact met mij op! Doelbewust op weg naar de kern!

Mijn coaching en training is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren, een genezingsproces wil bevorderen of beter in zijn vel wil komen. Met o.a. de hulp van het enneagram zoek ik op een creatieve, intuïtieve, grondige, maar vooral ook leuke manier naar jouw kern. Want coaching mag ook plezierig zijn.
Disclaimer © Naar de Kern - 2007
Log in